Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 9:00-14:00 | Τετάρτη: 9:00-20:00 | Σάββατο: 10:00-14:00

Πίσω στα άρθρα

Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα. Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν εκπαιδευτικά θέματα και τρόποι διεύρυνσης της συνεργασίας του Μουσείου με τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας στο πλαίσιο της ανάδειξης του ιστορικού και πολιτισμικού πλούτου της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και τον εμπλουτισμό των διδακτικών μεθόδων των εκπαιδευτικών στο γνωστικό αντικείμενο της Ιστορίας.
Ο κ. Κόπτσης ενημερώθηκε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Μουσείου και τις πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης της νέας τεχνολογίας στη βιωματική και διαδραστική προσέγγιση της νεότερης Ιστορίας της Μακεδονίας, που παρέχουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου σε όλες τις σχολικές βαθμίδες.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την εποικοδομητική συζήτηση και συνεργασία κι ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και πρόοδο σε όλους τους εργαζόμενους και τους μαθητές, τις μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας.

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα  © 2020 beta | Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου